Cleantech Tot Ziens
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Cleantech Talent Award

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er nu ook een wedstrijd voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs: de Cleantech Talent Award. Hierbij strijden scholieren uit Oost-Nederland om het meest innovatieve Cleantech-idee.

Vijf scholierenteams van Het Stedelijk Zutphen, het Etty Hillesum Lyceum De Marke uit Deventer, het Isendoorn College uit Warnsveld en het Gymnasium Apeldoorn pitchen hun unieke oplossing op het gebied van Cleantech tijdens de finale van de Cleantech Talent Award. Een deskundige jury voelt de scholieren aan de tand en beslist welk team naar huis gaat met de hoofdprijs van 500 euro.
De finale van de Cleantech Talent Award is op 21 april tijdens de Publieksdag van Cleantech Tomorrow (16:00 – 17:15 uur).

 

Waarom meedoen aan de Cleantech Talent Award?

Fenne: “Omdat het ontzettend leuk is om te werken aan een project waarmee je je omgeving vooruit kan helpen. Als je goed je best doet wordt je echt serieus genomen”.
Job: “Voor een inkijk in de zakenwereld en de ontwerpwereld. Bij de Cleantech Talent Award leer je daar gigantisch veel van.”
(Finalisten 2017, Stedelijk Gymnasium Apeldoorn)

 

Optreden Maan

The Voice-winnares Maan treedt op als afsluiting van de Cleantech Talent Award. Dit optreden is, net zoals het hele festival, vrij toegankelijk.
Gratis kaarten voor dit optreden zijn vanaf 12.00 uur te verkrijgen bij de entree van het festivalterrein. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Met de Cleantech Talent Award bieden we jong talent met een kloppend hart voor duurzame technologie een podium. Een podium waar leerlingen uit het voortgezet onderwijs samen met het bedrijfsleven, non-profit organisaties en/of overheid kunnen aantonen welke creatieve oplossingen zij bedacht hebben en wat de onderzoeksresultaten zijn.

 

De Cleantech Talent Award 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door het Cleantech Center en de Cleantech Regio.

The Next Level

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Nieuws

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...