Cleantech Tot Ziens
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Cleantech Battle

Vijf studententeams van de HAN en Saxion pitchen hun unieke oplossing op het gebied van Cleantech tijdens de finale van de Cleantech Battle. De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. Een deskundige jury voelt de studenten aan de tand en beslist welk team naar huis gaat met de hoofdprijs van € 3.000,- en ondersteuning bij de volgende stap in hun carrière.

Finalisten 2018

Snijafval van gordijnfabrikanten recyclen, winterjassen vullen met mensenhaar, lokaal opgewekte energie opslaan in een buurtbatterij, meubels fabriceren van afval en de bouw van een elektrische Tractorpull Tractor: deze innovatieve ideeën staan in de finale van de Cleantech Battle 2018.

  • Bjorn Janssen – Voltor Elekrische Tractorpull Tractor (HAN)
  • Don van Diest – Luwies Zero Waste Design (Saxion)
  • Maaike van Middendorp – Embrace Hair (Saxion)
  • Teun Hamer – Cleantech Energy Crossing (Saxion)
  • Bo de Lange – Recycling Textile Waste (Saxion)

De finale van de Cleantech Battle is op 24 april tijdens de Businessdag van Cleantech Tomorrow (17:00 – 17:45 uur, Skydeck).

Winnaar van de Cleantech Battle 2017 is Aventus-student Pim Duterloo: “Door de Cleantech Battle heb ik nu een eigen bedrijf en een groot netwerk. Ik leer fantastische bedrijven kennen, ontmoet geweldige mensen en ik werk mijn eigen duurzame idee uit.”

Bekijk deze video waarin winnaar 2017 Pim Duterloo zijn innovatieve idee uitlegt.

 

 

Talent Award

Omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met duurzame innovatie is er nu ook een Cleantech Talent Award voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

 

De Cleantech Battle 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door  door het Cleantech Center en de Cleantech Regio.

 

The Next Level

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Nieuws

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...