Cleantech Tot Ziens
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Business Challenge

Een unieke kans voor bedrijven tijdens Business Challenge

Het bedrijfsleven is altijd goed vertegenwoordigd tijdens Cleantech Tomorrow. Er is ook veel te halen voor hen. Dit jaar is er voor bedrijven de unieke kans om studenten, van de regionale HBO-scholen, de HAN, Saxion en Windesheim, te laten meedenken over hoe ze hun bedrijfsproces circulair(der) kunnen maken. Voor studenten is dit een uitgelezen kans om in contact te komen met deskundigen en bedrijven. 

 

Hoe werkt het?

In het aanmeldformulier kun je aangeven dat je als bedrijf wilt meedoen aan de Business Challenge en een vraag wilt formuleren. Tijdens de Business Dag gaan de studenten hiermee in groepjes aan de slag. Daarvoor schakelen zij ook de hulp en expertise in van bezoekers. Met behulp van de festivalapp, waar elke bezoeker toegang toe heeft, hebben de studenten inzicht in de functie en de expertises van de bezoekers en kunnen ze gericht advies inwinnen. Zo zullen veel bezoekers betrokken zijn bij concrete oplossingen voor vragen van bedrijven. Samen werken we aan de “ next level”.

 

Aan het eind van de dag presenteren de studenten de resultaten. Het meest doordachte en meest realiseerbare idee krijgt een mooie prijs. De bedrijven gaan vervolgens naar huis met onderbouwde adviezen om de ideeën verder uit te werken. 

 

Meer informatie over deze Business Challenge bij Eddy Tulp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

The Next Level

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Nieuws

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...