Cleantech Tot Ziens
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

24 april Business

24 april Businessdag

Ontmoet ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, studenten, inwoners,  en vakgenoten op het gebied van duurzaamheid om samen volgende stappen te zetten naar een schone toekomst. Het programma biedt volop kansen om je vraagstukken voor het voetlicht te brengen, waardevolle contacten te leggen en om relevante kennis uit te wisselen. Hoe ga jij Next Level?

Airport Teuge | 15:00 - 22:00 uur 

Stel zelf je programma van de Businessdag op 24 april samen. Bekijk hier alle sprekers en sessies in één schema. 

 

Festivalapp

Download ook de Cleantech Tomorrow app en vind alle informatie over de Businessdag, zoals het programma, de sprekers en de deelnemerslijst.

 

 

 

De sprekers op de Businessdag hebben verschillende expertises en achtergronden. Eén ding hebben ze in ieder geval met elkaar gemeen. Ze zetten zich allemaal met overtuiging in voor een duurzame en schone toekomst. Vandaag vertellen zij welke acties volgens hen nodig zijn om de Next Level te bereiken. 

Hoe ziet het Huis van Morgen, het Bedrijf van Morgen en de Tuin van Morgen eruit? Ondernemers en initiatiefnemers uit de Cleantech Regio laten het je allemaal zien in het Dorp van Morgen.

De sprekers

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...