Cleantech Tot Ziens
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

21 april Publiek

21 april Publieksdag

Ontdek het Dorp van Morgen met de paviljoens het Bedrijf van Morgen, het Huis van Morgen, de Markt van Morgen en Jeugd en Onderwijs van Morgen. Bekijk de Hesla, de Tesla op waterstof. Ontdek hoe leuk techniek is met TechnoDiscovery. Een vol programma met voor jong en oud leuke en interessante activiteiten en experiences. 

Airport Teuge | 12:00 - 19:00 uur

Op de publieksdag is van alles te doen, voor jong en oud. Van TechoDiscovery, een kennismaking met de HESLA, de Tesla op waterstof, workshops koken op inductie, tips over duurzaamheid, foodtrucks en diverse optredens.

 

Hoe ziet het Huis van Morgen, het Bedrijf van Morgen, de Markt van Morgen en het Onderwijs van Morgen eruit? Ondernemers en initiatiefnemers uit de Cleantech Regio laten het je allemaal zien in het Dorp van Morgen.

 

Met deze nieuwe Award bieden we jong talent met een kloppend hart voor duurzame technologie een podium. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs tonen de creatieve oplossingen die zij samen met bedrijven, non-profit organisaties en/of overheden hebben bedacht.