Precies een week geleden was het allereerste Cleantech Tomorrow Café. We kijken terug op een energieke, positieve en informatieve middag. Was je er niet bij? Bekijk dan hieronder de aftermovie en zie wat Cleantech Tomorrow is en doet.

De formule van het café smaakt duidelijk naar meer. Zo blijkt ook uit de evaluatie die door de deelnemers is ingevuld. Zij gaven het café een gemiddelde score van een 8. En met de feedback van de deelnemers kunnen we Cleantech Tomorrow in 2020 verder vormgeven.

Terugblik in woord en beeld

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaande video voor een korte impressie. Lees het artikel ‘Eerste Cleantech Tomorrow Café: samen stappen zetten naar een schone toekomst’ en bekijk het visueel verslag. Hier vind je ook de foto's van de middag.

Cleantech Tomorrow

In 2030 willen we in de Cleantech Regio energieneutraal en circulair zijn. Om dat te realiseren moeten nog behoorlijk wat wicked problems getackeld worden. Het afgelopen jaar werkten verschillende netwerken in de regio hard aan oplossingen voor deze complexe problemen. Tijdens het Cleantech Tomorrow Café in de Deventer Schouwburg stond het delen van deze resultaten door de netwerken en de vervolgstappen die we met elkaar moeten zetten centraal. Daarmee is een mooie stap gezet in het oplossen van Wicked Problems, maar we zijn er natuurlijk nog niet.

Meer informatie

Wil je in 2020 op de hoogte blijven van de activiteiten van Cleantech Tomorrow? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief