Laat studenten met je meedenken over energiebesparing en een meer circulaire bedrijfsvoering.

Nieuw dit jaar op de Businessdag van Cleantech Tomorrow is de Business Challenge. Een mooie kans voor bedrijven, overheden en instellingen om Hbo-studenten out-of-the-box te laten meekijken bij hun transitie op het gebied van energie en circulariteit. Dus meld je snel hiervoor aan. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor bedrijven en organisaties. 

Hoe werkt het?

In het aanmeldformulier voor Cleantech Tomorrow kun je als bedrijf / instelling aangeven dat je een vraag voor de Business Challenge wilt formuleren. Tijdens de Business Dag op 24 april gaan de studenten hiermee in groepjes aan de slag. Daarvoor schakelen zij ook de hulp en expertise in van bezoekers. Met behulp van de festivalapp, waar elke bezoeker toegang toe heeft, hebben de studenten inzicht in de functie en de expertises van de bezoekers en kunnen ze gericht advies inwinnen. Zo zullen veel bezoekers betrokken zijn bij concrete oplossingen voor vragen van bedrijven. Samen werken we aan de “ next level”.

Aan het eind van de dag presenteren de studenten de resultaten. Het meest doordachte en meest realiseerbare idee krijgt een mooie prijs. De bedrijven gaan vervolgens naar huis met onderbouwde adviezen om de ideeën verder uit te werken.

Meer informatie en aanmelding als bedrijf voor deze Business Challenge bij Eddy Tulp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.