In een nieuwe uitzending van Cleantech TV vertelt Voorster wethouder Harjo Pinkster je wat er allemaal gebeurt op 20, 21 en 24 april tijdens Cleantech Tomorrow. 

Struin op 20 april bijvoorbeeld rond tijdens de open dag op het Ecotribe terrein in Teuge, proef veganistische gerechten in Hof van Twello, maak een rondleiding door zwembad De Schaeck of doe duurzaamheidskennis op in de bibliotheek van Voorst. Lees ook meer over het programma van de Publieksdag op 21 april en de Businessdag op 24 april

Verder in de uitzending..

Verder vertellen Norbert Van Niel en Marcel Rooks hoe je energiekosten terugdringt, Hof van Twello denkt 100% duurzaam en de jeugd wordt op school bewust gemaakt van afvalbeheersing. John Kempink van EnergierijkVoorst komt je kosteloos adviseren en Brigitte Gooiker legt een zonnepark aan!

 

Bron: Cleantech TV, ook te zien via Deventer TV, TV Apeldoorn, kabelkrant Voorst. 

 

Bekijk ook de vorige uitzending (5 februari 2018) met een aantal bedrijven uit de regio die cleantech hoog in het vaandel hebben staan. Onder andere Ardagh, Aan de Stegge, Remeha, Qolortech, Van dalen Installatietechniek en Emovia, centrum voor elektrisch rijden.