12-12 Cleantech Tomorrow Café

Doorbraakkracht! Dat zoeken we in 2019 tijdens Cleantech Tomorrow. 

Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Drie belangrijk thema's staan centraal: energietransitie, circulaire economie en human capital.
Partners gaan in co-creatie met Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio en circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. De opbrengsten van de Tour delen we op 12-12 tijdens het Cleantech Tomorrow Café in de Deventer Schouwburg. Tijdens CTT Café inspireren we elkaar en zetten concrete stappen richting een schone toekomst. Aanmelden kan helaas niet meer. Wil je een plekje op de wachtlijst? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De partners/ netwerken die bijeenkomsten organiseren rondom ‘wicked problems’:

  • Energiekoplopers Apeldoorn Epe
  • Cleantech Center
  • Deventer Informatiestad
  • Fast Forward Saxion
  • Tafel Voedsel en landbouw, Cleantech Regio
  • Lokale energie coöperaties
  • Zwitsal Apeldoorn
  • Netwerk recreatie en toerisme, Epe

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Cleantech Regio of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cleantech Tomorrow is een initiatief van Cleantech RegioMeer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0571 279880 of met Femmy van den Elsaker (projectleider Cleantech Tomorrow) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Cleantech Tomorrow wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Gelderland


 

header2

Volg ons

Weten waar we allemaal mee bezig zijn? Volg ons via social media #CTT19: Twitter, Facebook, Linkedin en bezoek het Youtubekanaal. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Cleantech Regio en ontvang elke twee weken het laatste cleantechnieuws uit de regio.

 

 


Over de Cleantech Regio

Samen naar een schone toekomst. Daar koersen wij op in de Cleantech Regio. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.
Lees meer op www.cleantechregio.nl.