Doorbraakkracht!

Daar zijn we naar op zoek in 2019 tijdens Cleantech Tomorrow. Na vijf keer een groot regionaal congres, pakken we het nu anders aan.

Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Drie belangrijk thema's staan centraal: energietransitie, circulaire economie en human capital. Partners gaan met de Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio of circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. De opbrengsten van de Tour delen we in eind 2019, tijdens het Cleantech Tomorrow Event voor alle partners en geïnteresseerden in de regio. Zo inspireren we elkaar en zetten concrete stappen richting een schone toekomst.

Cleantech Tomorrow is een initiatief van de Cleantech Regio

Blijf op de hoogte

Komende tijd maken we meer bekend over de over de bijeenkomsten in de CTT Tour en het CTT Event. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de (tweewekelijkse) nieuwsbrief van de Cleantech Regio of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd ook de site www.cleantechtomorrow.nl in de gaten.

Contact

Meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0571 279880 of met Femmy van den Elsaker (projectmanager Cleantech Tomorrow) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

header2

Communicatie Kit

Aan de rechterzijde van deze pagina tref je binnenkort banners, persberichten en teksten, die je kunt gebruiken om samen met ons het event onder de aandacht van geinteresseerde deelnemers te brengen.

Volg ons via social media #CTT19: Twitter, Facebook, Linkedin en bezoek het Youtubekanaal. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Cleantech Regio en ontvang elke twee weken het laatste cleantechnieuws uit de regio.

 


Over de Cleantech Regio

Samen naar een schone toekomst. Daar koersen wij op in de Cleantech Regio. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.
Lees meer op www.cleantechregio.nl.