Informatie:

Communicatie Toolkit

 

Teksten

Beeldmateriaal

Persberichten

Cleantech Tomorrow is een initiatief van de Cleantech Regio. De gemeenten Epe en Voorst zijn dit jaar gastheer.

Contact

 • Voor algemene vragen of meer informatie over Cleantech Tomorrow kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Voor vragen met betrekking tot communicatie kun je contact opnemen met: Femmy van den Elsaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0571 279880
 •  Voor persvragen kun je contact opnemen met Gerardy Hulsbergen via Gerardy Hulsbergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 20540918

Communicatie Kit

Aan de rechterzijde van deze pagina tref je banners, persberichten en teksten, die je kunt gebruiken om samen met ons het event onder de aandacht van geinteresseerde deelnemers te brengen.

Volg ons via social media #CTT18: Twitter, Facebook, Linkedin en bezoek het Youtubekanaal. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Cleantech Regio en ontvang elke twee weken het laatste cleantechnieuws uit de regio.

 


Praktische informatie

20 April Activiteiten Epe en Voorst

 • Doorlopend verschillende activiteiten gedurende de dag

21 April Publieksdag 12:00 - 19:00 uur

 • Neem je rijbewijs mee! Tijdens de Publieksdag op 21 april heb je de mogelijkheid om het elektrisch rijden uit te proberen. Vergeet dus vooral je rijbewijs niet mee te nemen.

24 April Businessdag 15:00 - 22:00 uur

 • Deze dag ontmoet je ondernemers, bestuurders en medewerkers van overeid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten. Cleantech Tomorrow trekt een mooie mix bezoekers aan uit heel Nederland, die elkaar inspireert en informeert.

 

Locatie en bereikbaarheid

De hoofdlocatie op zaterdag 21 april en dinsdag 24 april is Skydeck en omliggende hangars op Airport Teuge (De Zanden 167, 7395 PG Teuge). Zie hieronder de kaart.

 • Kom met de fiets!
  De Cleantech Regio zet zich in voor het realiseren van een veilige en vlotte fietsroute tussen Apeldoorn en Deventer via Teuge. Wij adviseren om tijdens Cleantech Tomorrow de fiets te pakken. Het is niet alleen erg duurzaam, maar je ontdekt ook de mooie groene omgeving van Teuge. Stippel hier je fietsroute uit.  

 • Kom je met openbaar vervoer?
  De dichtstbijzijnde bushalte bij het evenemententerrein is bushalte ‘De Wacht’ in Teuge. Zowel vanaf station Apeldoorn Centraal (met stadsbus 15) en station Twello (met buurtbus 507) is de bushalte goed te bereiken.Vanaf de bushalte is het zo’n 6 minuten lopen naar Airport Teuge. Je vertrekt in westelijke richting op de Rijksstraatweg naar de Bolkhortsweg. Vervolgens sla je rechtsaf naar de Rijksstraatweg en hierop volgend linksaf om op de Rijksstraatweg te blijven. Sla rechtsaf naar het Zwanenpad. Daarna weer rechtsaf naar de Parmentierstraat. Sla vervolgens nog een keer linksaf richting De Zanden. Skydeck bevindt zich aan jouw linkerhand. 

 • Kom je met de auto?
  Bij Skydeck is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, maar wij zullen zorgen voor meer parkeermogelijkheden. Bij het evenemententerrein zullen parkeerplaatsen zijn. Carpoolen? Meld je aan via de app.  

Foodtrucks

Het event is gratis toegankelijk. Voor een hapje en drankje betaal je wel. Er zijn foodtrucks met heerlijke lokale hapjes en drankjes. Doe dat zoveel mogelijk met de pin of neem contant geld mee. Let op! Er is geen pinautomaat op het evenemententerrein.

 

Festivalapp (dit geldt alleen op de Businessdag 24 april)

Dit jaar hebben we geen programmaboekje maar vind je alle informatie over Cleantech Tomorrow, zoals het programma, de sprekers en de deelnemerslijst in de speciale Cleantech Tomorrow 2018 app. Er is Wifi aanwezig op het terrein maar houd er rekening mee dat het signaal af en toe zwak kan zijn. Download de app thuis en kom voorbereid naar de Businessdag!

Start in slechts vier stappen:

 • Ga naar de Appstore of Google Playstore
 • Download gratis de app ‘Cleantech Tomorrow
 • Voer het emailadres in waarmee je je hebt aangemeld
 • Je ontvangt een autorisatiecode per mail waarmee je toegang krijgt tot de app

In de festivalapp kun je je eigen programma samenstellen, laagdrempelig netwerken, het Dorp van Morgen verkennen, stemmen voor de Business Challenge én vind je alle informatie over de sprekers en deelnemers in het Dorp van Morgen.

 


Over de Cleantech Regio

In de Cleantech Regio werken de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een schone toekomst. Daarmee koerst de regio op een duurzame economie en samenleving. Een schone toekomst, waarin energieneutraliteit speerpunt is en economie en ecologie hand in hand gaan. 
Lees meer op www.cleantechregio.nl.