Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Drie belangrijk thema's staan centraal: energietransitie, circulaire economie en human capital. We haken met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. Partners gaan in co-creatie met Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio en circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’? Eind van het jaar delen we opbrengsten van de Tour tijdens het Cleantech Tomorrow Café.

CTT 2020

Door de Coronacrisis zullen geplande 'live' bijeenkomsten na de zomer plaatsvinden (indien mogelijk i.v.m. Coronarichtlijnen). In mei en juni organiseren we een online masterclass programma 'Samen werken aan complexe opgaven'. Lees hier meer.

 

De partners/ netwerken die bijeenkomsten organiseren rondom ‘wicked problems’:

  • Energiekoplopers Apeldoorn Epe
  • Cleantech Center
  • Deventer Informatiestad
  • Fast Forward Saxion
  • Tafel Voedsel en landbouw, Cleantech Regio
  • Lokale energie coöperaties
  • Zwitsal Apeldoorn
  • Netwerk recreatie en toerisme, Epe

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Cleantech Regio of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l.

Cleantech Tomorrow is een initiatief van Cleantech RegioMeer informatie? Neem contact op met Femmy van den Elsaker (projectleider Cleantech Tomorrow) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0571 279880

 

Cleantech Tomorrow wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Gelderland


 

header2

Volg ons

Weten waar we allemaal mee bezig zijn? Volg ons via social media: Twitter, Facebook, Linkedin en bezoek het Youtubekanaal. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Cleantech Regio en ontvang elke twee weken het laatste cleantechnieuws uit de regio.

 

 


Over de Cleantech Regio

Samen naar een schone toekomst. Daar koersen wij op in de Cleantech Regio. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.
Lees meer op www.cleantechregio.nl.