Tijdens het Cleantech Tomorrow Café delen we opbrengsten en resultaten van de Tour. Kennis, adviezen, tips, voorbeelden, vervolgprojecten: er is  veel te brengen en te halen! 

Tekening CleantechTomorrowCafe121219 klein

Doorbraakkracht! Daar zijn we naar op zoek tijdens Cleantech Tomorrow. Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Twee topthema’s staan centraal: energietransitie en circulaire economie. Partners gaan met de Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio of circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

CTT Café 12-12

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. Afgelopen 12 december deelden we de opbrengsten van de Tour tijdens het allereerste Cleantech Tomorrow Café met alle partners en geïnteresseerden in de regio. 

We terug op een terug op een energieke, positieve en informatieve middag. Een formule die smaakt naar meer! Bekijk deze video voor een korte impressie. Lees het artikel ‘Eerste Cleantech Tomorrow Café: samen stappen zetten naar een schone toekomst’ en bekijk het visueel verslag