Opbrengsten en resultaten van de Cleantech Tomorrow Tour delen we tijdens het Cleantech Tomorrow Café op 12 december 2019. Kennis, adviezen, tips, voorbeelden, vervolgprojecten: er is dit najaar veel te brengen en te halen! Binnenkort worden de uitnodigingen verstuurd én start de inschrijving. 

Doorbraakkracht! Daar zijn we naar op zoek in 2019 tijdens Cleantech Tomorrow. Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Twee topthema’s staan centraal: energietransitie en circulaire economie. Partners gaan met de Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio of circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

CTT Café 12-12

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. De opbrengsten van de Tour delen we op 12 december in de Deventer Schouwburg tijdens het Cleantech Tomorrow Café met alle partners en geïnteresseerden in de regio. Zo inspireren we elkaar en zetten concrete stappen richting een schone toekomst. Aansluitend is de Deventer Jan Terlouw Lezing. Hoofdspreker van deze 3e editie is terrorisme-expert Beatrice de Graaf.

 

Aanmelden

 

Meer informatie Cleantech Tomorrow Café

Datum: 12-12-2019
Locatie: Deventer Schouwburg
Aanvang: 17.00 uur - 19.30 uur
Presentatie: Joost Houbink