Opbrengsten en resultaten van de Cleantech Tomorrow Tour delen we tijdens een afsluitend event eind 2019. Kennis, adviezen, tips, voorbeelden, vervolgprojecten: er is komend najaar veel te brengen en te halen!

Doorbraakkracht! Daar zijn we naar op zoek in 2019 tijdens Cleantech Tomorrow. Na vijf keer een groot regionaal congres, pakken we het nu anders aan.

Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Twee topthema’s staan centraal: energietransitie en circulaire economie. Partners gaan met de Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio of circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. De opbrengsten van de Tour delen we in eind 2019, tijdens het Cleantech Tomorrow Event voor alle partners en geïnteresseerden in de regio. Zo inspireren we elkaar en zetten concrete stappen richting een schone toekomst.