Opbrengsten en resultaten van de Cleantech Tomorrow Tour delen we tijdens het Cleantech Tomorrow Café op 12 december 2019. Kennis, adviezen, tips, voorbeelden, vervolgprojecten: er is dit najaar veel te brengen en te halen! Binnenkort worden de uitnodigingen verstuurd én start de inschrijving. 

Doorbraakkracht! Daar zijn we naar op zoek in 2019 tijdens Cleantech Tomorrow. Ondernemers, onderwijs en onderzoek en overheden: samen werken wij aan de Agenda Cleantech Regio. Twee topthema’s staan centraal: energietransitie en circulaire economie. Partners gaan met de Cleantech Regio op zoek naar oplossingen voor problemen die in de weg staan van een energieneutrale regio of circulaire economie. Hoe tackelen we die ‘wicked problems’?

CTT Café 12-12

We haken vanaf maart 2019 met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events, activiteiten en bijeenkomsten en mobiliseren daar de creatieve denkers, verbinders, aanpakkers en oplossers. De opbrengsten van de Tour delen we op 12 december in de Deventer Schouwburg tijdens het Cleantech Tomorrow Café met alle partners en geïnteresseerden in de regio. Zo inspireren we elkaar en zetten concrete stappen richting een schone toekomst. 

Meer informatie Cleantech Tomorrow Café

Datum: 12-12-2019
Locatie: Deventer Schouwburg
Inloop: 17.00 uur
Aanvang: 17.30 uur
Presentatie: Joost Hoebink 

Jan Terlouw Lezing 

Aansluitend is de Deventer Jan Terlouw Lezing. Hoofdspreker van deze 3e editie is terrorisme-expert Beatrice de Graaf. Wat is de rol van de samenleving en de politiek in een noodzakelijk duurzame wereld? Jan Terlouw onderscheidt hierin twee trends die steeds meer met elkaar in strijd raken, namelijk de globalisering en de manier waarop we met de natuur omgaan. Prof. dr. Beatrice de Graaf (1976) is hoogleraar History of International Relations & Global Governance aan de Universiteit Utrecht. Ze schreef meerdere boeken en is regelmatig gast in talkshows als terrorisme-expert.

Jaarlijks evenement

Jan Terlouw gaf, ter ere van zijn 85e verjaardag, op 1 december 2016 een korte speech in De Wereld Draait Door over de rol van de maatschappij en de politiek in een noodzakelijk duurzame wereld. Een onderwerp dat hem na aan het hart ligt. Vanuit dit gedachtegoed werd de Deventer Jan Terlouw Lezing geboren, waar sprekers hun visie geven over duurzame thema’s en de wereld van morgen. Zo wordt, letterlijk, een podium gegeven aan de verantwoordelijkheid in een snel veranderende samenleving.